Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 04 mei 2024

EDW berekent voor u de besparing op energiekosten bij aanschaf warmtepomp

Veel mensen zouden graag willen weten hoeveel geld ze kunnen besparen door de aanschaf van een warmtepomp. De vraag is dan al gauw hoe je kan inschatten of de aanschaf van een WP financieel interessant is of niet, hoe reken je dat allemaal uit? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een rekenblad ontwikkeld om de besparing van energiekosten door een warmtepomp uit te rekenen.

Als EDW-service bieden wij dit aan voor geïnteresseerden via onze website. Daarbij hoeft u alleen uw huidig energieverbruik (stroom en gas) door te geven via het contactformulier op onze website: https://duurzaamwoudsend.nl/contact/ . Wij doen  de rest! Als uitkomst krijgt u dan een rapportje (1 A4-tje) toegestuurd. Klik hier voor een voorbeeld. Hieruit is meteen af te lezen wat de besparing is op basis van de geleverde gegevens.

Dit rekenvoorbeeld gaat uit van de basale energiebehoefte, maar houdt geen rekening met de technische aspecten van uw woning. Vraag uw installateur om een technisch advies of toepassing van lage temperatuur verwarming in uw woning mogelijk is!