Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 23 februari 2024

EDW schenkt 1500 euro aan M.F.C. De Driuwpôlle voor isolatiewerken

Overhandiging cheque van 1500 euro voor verduurzaming van MFC De Driuwpôlle door Peter Kranendonk (EDW; rechts) en Harmen Tjalling Holwerda (EDW; links) aan Hisse de Vries (MFC; midden). Foto Anouk van Noordenburg.

WOUDSEND 23 februari 2024. Uit naam van alle leden van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend (EDW) hebben voorzitter Peter Kranendonk en penningmeester Harmen Tjalling Holwerda een bedrag van 1500 euro geschonken aan Hisse de Vries, voorzitter van het MFC. Dit bedrag dient ter ondersteuning van de investeringen in de verdere verduurzaming van het MFC. Hisse de Vries bedankte de EDW voor deze gift aan het MFC en gaf aan dat het bedrag besteed zal gaan worden aan isolatiewerken om tocht tegen te gaan. Een beter geïsoleerd MFC leidt tot lagere energiekosten!

Samen met onze dorpsgenoten voor een duurzamer Woudsend

De EDW is wederverkoper van stroom en gas van Energie Vanons. Energie Vanons is de overkoepelde organisatie van lokale energiecoöperaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Zij staat voor lokaal opgewekte, duurzame en 100% groene stroom.

Voor elke afnemer van stroom en/of gas ontvangt de EDW een vergoeding van Energie Vanons. De EDW investeert deze opbrengsten weer in duurzaamheidsprojecten in Woudsend e.o. Het geld blijft dus in Woudsend en verdwijnt niet naar de aandeelhouders van grote energiemaatschappijen. Dat wilt u toch ook? Word daarom nu lid van de EDW en word afnemer van stroom en/of gas via de EDW. Zo zorgen we samen voor een duurzamer Woudsend!

Bezoek onze nieuwe website voor meer informatie over de EDW en stroom en gas van Energie Vanons

Voor meer informatie over de EDW, actuele stroom- en gastarieven, contractvormen, een gratis offerte, of overstappen van uw huidige energieleverancier naar Energie Vanons, kijk op onze nieuwe website: www.duurzaamwoudsend.nl