Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 23 februari 2024

Een nieuwe EDW folder voor de werving van leden

Een nieuwe EDW folder voor de werving van leden en afnemers van stroom en gas via de EDW bij Energie Vanons, de overkoepelende organisatie van lokale energiecoöperaties in Friesland, Groningen en Drenthe.

WOUDSEND 23 februari 2024. EDW lanceert een nieuwe folder die duidelijk maakt wat ons drijft, hoe we het doen en wat we doen. Download de folder hier.

Wij geloven in een duurzaam Woudsend, dat zelfstandig in zijn energiebehoefte kan voorzien.

Onze projecten strekken van het ondersteunen met kennis en geld van MFC De Driuwpôlle in verdere verduurzaming, het aanbieden van een gratis energiecoach aan dorpsgenoten om energielekken op te sporen en energiebesparingstips te geven tot aan het onderzoeken van een energietuin (zon, wind, opslag) om Woudsend zelfvoorzienend in de opwek van energie te maken.

Samen met onze dorpsgenoten voor een duurzamer Woudsend

Om dit allemaal te kunnen financieren steunen wij voor een groot deel op de huishoudens en ondernemers van Woudsend e.o.

De EDW is wederverkoper van stroom en gas van Energie Vanons. Energie Vanons is de overkoepelde organisatie van lokale energiecoöperaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Zij staat voor lokaal opgewekte, duurzame en 100% groene stroom.

Voor elke afnemer van stroom en/of gas ontvangt de EDW een vergoeding van Energie Vanons. De EDW investeert deze opbrengsten weer in duurzaamheidsprojecten in Woudsend e.o. Het geld blijft dus in Woudsend en verdwijnt niet naar de aandeelhouders van grote energiemaatschappijen. Dat wilt u toch ook? Word daarom nu lid van de EDW (5 euro per jaar) en word afnemer van stroom en/of gas via de EDW.

In dit jubileumjaar hebben we ook nog een mooie kortingsactie van 50 euro voor nieuwe leden – voor meer informatie klik hier.

Zo zorgen we samen voor een duurzamer Woudsend!

Bezoek onze nieuwe website voor meer informatie over de EDW en stroom en gas van Energie Vanons

Voor meer informatie over de EDW, actuele stroom- en gastarieven, contractvormen, een gratis offerte, of overstappen van uw huidige energieleverancier naar Energie Vanons, kijk op onze nieuwe website: www.duurzaamwoudsend.nl